PARTENERI

Banner
Banner
Banner
Banner
2Parale.ro
Elefant.ro - Premium
Toyz.ro
FashionUp.ro
TinaR - VIP
Banner
SE ASCUNDE EXISTENTA ORASELOR SELENARE? PDF Imprimare Email
OZN

 

 

De mai bine de trei decenii, de cand se considera ca primul echipaj „Apollo” a aselenizat pe solul astrului noptii, n-au incetat discutiile privitoare la descoperirea, acolo, a unor artefacte de origine extraterestra, ba chiar a unor „lumini stralucitoare” de factura misterioaselor OZN-uri. Dar, daca pana acum asemenea ipoteze apartineau unor ufologi pasionati, dar care nu erau la curent cu partile mai putin cunoscute ale expeditiilor lunare, bazandu-se doar pe zvonuri, iata ca de curand, un renumit astronom american, care a colaborat la programul Apollo, a lansat bomba: intr-adevar, cosmonautii ajunsi pe Luna au gasit acolo vestigii apartinand altor civilizatii.

 

NASA cunoaste adevarul

 

Potrivit lui Richard Hoagland, oficialii NASA au fost la randul lor socati de aceasta descoperire, dar au luat toate masurile pentru ca opinia publica sa nu afle despre ea, caci ar fi insemnat „sfarsitul autoritatii” pentru guvernele marilor puteri ce controlau planeta. De aceea, sustine Hoagland, toate cadrele filmate de astronautii expeditiilor Apollo au fost in prealabil supuse unei cenzuri drastice.

 

Intr-un interviu acordat ziarului rusesc „Vecerni Vologograd”, specialistul american a precizat ca reprezentantii NASA au dezvaluit unor membri ai Congresului american detalii despre descoperirile facute pe Luna, fiind sfatuiti sa le tina in cel mai deplin secret. De altfel Hoagland pretinde ca ar fi avut chiar prilejul sa studieze fotografii ale unor structuri artificiale, existente pe Luna si despre care opinia publica nu stie nimic.

 

 „Chiar si in zilele noastre, statia spatiala Clementine, ce graviteaza in jurul astrului noptii, a realizat asemenea instantanee, dar NASA a refuzat sa le dea publicitatii. Si mai interesant este faptul ca pe aceste fotografii recente se observa cum urmele autovehiculelor cu care astronautii programului Apollo au circulat pe Luna sunt intretaiate de alte urme, ce nu apartin vreunui echipaj pamantean! Personal, n-am nici o indoiala ca o civilizatie extraterestra foloseste satelitul nostru natural ca pe un avanpost, in supravegherea Terrei, dar autoritatile, atat cele americane cat si cele rusesti, care sunt la randul lor la curent cu aceasta situatie, nu vor sa dezvaluie adevarul, de teama consecintelor psihologice pe care asemenea dezvaluiri le-ar putea avea”, a precizat astronomul american.

 

Constructiile sunt de origine artificiala

 

Potrivit acestuia, ruinele „oraselor selenare” se intind pe mai multi kilometri, printre altele existand aici domuri masive, numeroase tuneluri si constructii ciclopice, ce nu pot fi confundate cu niste forme de relief naturale, asa cum s-a sugerat de catre sceptici. Singura fotografie data publicitatii in legatura cu aceste constructii a fost aceea a asa-numitului „castel”, o imbinare de roci imortalizata pe film de catre astronautii de pe Apollo 12 si despre care NASA a spus ca reprezinta de fapt un munte cu varful erodat de intemperii.

 

Dar Hoagland, care sustine ca a vazut bizara formatiune si din alte unghiuri, este de parere ca aceasta nu poate avea o origine naturala, pe unele fotografii distingandu-se clar imbinarile unor piese cilindrice, lungi fiecare de cateva zeci de metri! „Faptul ca pe Luna nu exista atmosfera nu inseamna neaparat ca o civilizatie superioara noua n-ar fi putut sa creeze aceste edificii monumentale”, a pus punctul pe i astronomul american.

 

Gabriel Tudor

 

sursa: Revista Magazin

 

 
Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!