PARTENERI

Banner
Banner
Banner
Banner
2Parale.ro
Elefant.ro - Premium
Toyz.ro
FashionUp.ro
TinaR - VIP
Banner
ANII CHINEZESTI PDF Imprimare Email

 

Anul Mistretului: Este fara indoiala, un an bogat, poate cel mai bogat al zodiacului chinezesc. Desi in acest an, oamenii nu vor avea curajul marilor lovituri in domeniile lor de activitate, totusi le va merge foarte bine. Mistretul este un norocos. Sub guvernarea sa, oamenii vor fi multumiti si fericiti ca din senin. Vor face daruri si se vor gandi la semenii lor mai mult decat in alti ani. Astrologii recomanda ca in acest an, oamenii sa-si traiasca viata din plin.

 

Anul Cainelui: Un an cu perspective contradictorii. Va aduce oamenilor fericire, dar si galceava. Este un an al intamplatorului, dar si al rigorilor. Oamenii vor fi dominati de idei mari precum egalitatea, libertatea, iubirea aproapelui. Totusi, in acest an lucrurile vor ramane incurcate, iar perspectivele nu vor fi dintre cele mai luminoase. Este posibil ca in acest an sa aiba loc tot felul de confruntari cum ar fi conflictele armate, tensiuni diplomatice, revolte. In familie, anul acesta va aduce armonie. Oamenii vor trai totusi un sentiment de neliniste.

 

Anul Cocosului: In acest an se vor face castele de nisip si se va vantura vant. Se recomanda sa nu se intreprinda expeditii. Desi fericit de felul sau, Anul Cocosului este sarac si cam pesimist. Ingamfarea ii va crea dificultati. Totusi, oamenii vor fi destul de pasnici in acest an. Astrologii recomanda oamenilor sa stea in patratica lor. Orice vor face, sporul nu va fi prea mare.

 

Anul Maimutei: Un an dificil, dar nu lipsit de succese. Oamenii vor simti impulsul de a se trage pe sfoara. Va fi un an al pacalelilor, al "tepelor". Surprinzator, astrologii afirma ca acest an este un an al progresului. Adica un an al celor rapizi in actiune si cu mintea sprintena. Evident, unele afacerile vor inflori. 

 

Anul Oii (Caprei): Iata un an linistit! Oamenii par a se imbogati sufleteste si sunt in general mai buni unii cu ceilalti. Acest an este stapanul artelor si de aceea oamenii isi vor dovedi, mai mult ca oricand, capacitatea de creatie. Oaia este un animal al impacarilor si al trairilor adanci.

 

Anul Calului: Acest an este ca un mos cu sacul plin de sarbatorile de iarna din Europa: generos si darnic cu toti. Oamenii vor avansa profesional. Intreaga ambianta indeamna la fapta. Este anul maximei dezvoltari economice.

 

Anul Sarpelui: Este un an aflat sub semnul interogatiei. Oamenilor li se va parea ca sunt prea mici in fata maretiei naturii. Anul se arata bun pentru politica, afaceri, activitate economica. Si totusi, nu vor fi prea multe momente de calm. Se finalizeaza o serie de fapte si evenimente neplacute incepute in anul precedent - al Dragonului. Astrologii recomanda oamenilor prudenta in faptele si intreprinderile lor, desi, in linii mari, poate fi bine atat in domeniul economic, cat si in cel al dragostei.

 

Anul Dragonului: Acest an este intens colorat, neasteptat, surprinzator, cu intamplari bune si rele. Oamenii incep sa-si recapete dinamismul si asprimea. Chinezii au un cult al dragonului, considerandu-l aducator ca noroc si fericire. Este un an bun pentru afaceri si calatorii. Oamenii se vor hartui, Dragonul scotandu-i pe toti din somnolenta. Este anul afacerilor, al banilor dar si al dezastrelor. Dupa trecerea sa prin lume, Dragonul o lasa incinsa si adesea neimpacata cu ea insasi.

 

Anul iepurelui (Pisicii): Este un an in care oamenii vor rasufla linistiti. Se va reinstala linistea si totul va fi ca a doua zi dupa ce a trecut furtuna. Lumea va fi relaxata, ramanand intr-o lunga lenevie, intr-o veritabila lipsa de energie. Intelegerea dintre oameni va domina, iar confruntarile crancene nu au nicio sansa in acest an.

 

Anul Tigrului: Un an al marilor galcevi intre oameni, al razboaielor, dar si al dezastrelor naturale. Un an al extremelor, cu evenimente mari. In acest an oamenii vor fi grabiti iar relatiile dintre ei, vor fi slabe. Este un an al surprizelor.

 

Anul Boului: Este un an al inertiei. Schimbarile nu sunt bune nici macar la nivelul ideilor. Se fac calcule si se pune ordine in viata. Este un an al treburilor asezate, gospodaresti. Destinul cere oamenilor mai mult efort si mai multa ordine si disciplina.

 

Anul Sobolanului: Este un an care promite mult: belsug, noroc, intelegere intre oameni. Factorii economici, industriile, finantele, vor suferi transformari dar in general, in bine. Oamenii vor castiga lesne bani. Este anul bogatiei, din el hranindu-se si anii mai putin rodnici ce-i urmeaza. Evenimentele marcante ale acestui an sunt putine si lipsite de violenta. Oamenii se vor bucura de realizari.  

 
Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!